Höstens städdag

Lördagen den 22/9 ses vi klockan 10.00 vid stora soprummet. Vi går igenom vad som behöver göras, och när vi är klara grillar vi korv. 

Som vanligt förväntar vi oss att minst en person per hushåll deltar. Och hälsar dig som är ny i föreningen extra välkommen. 

Vi ses!

ps. eftersom vi kommer att städa och göra rent i soprummen och samtliga sopkärl, ber vi dig om att inte kasta några sopor efter tisdag kväll. Spara dem hemma så länge. Det underlättar rengörandet av kärlen. 

Luftvärmepump/ Air Condition

Vill du installera en Luftvärmepump/ Air condition så gäller följande:
Du ansöker om tillstånd hos styrelsen och behöver då informera om var den tänkta monteringen ska ske. Du behöver också berätta vilken montör du avser att använda. Installatören måste vara behörig. 

Tänk på att installationen inte fårpåverka befintliga värmesystem och du vid flytt ska kunna ta bort den återställa  ytan i ursprungligt skick om den nya köparen inte vill ha den. 

Redskapsrummet

Nu har vi bytt lås till redskapsrummet som ligger på gaveln på huset som inhyser det stora soprummet. Behöver du långa verktyg, gräsklippare och annat så finns det där. Glöm inte att ställa tillbaka det du lånat när du är klar. 

Ska du byta köksfläkt

Om du ska byta köksfläkt är det viktigt att du väljer rätt. Då själva fläkten sitter i skåpet bakom kryddhyllan är det en "spiskåpa" som du ska köpa.

Franke 251-16 är en sådan. Finns bland annat på Bygghemma.se

Årsredovisning 2017

Nu ligger föreningens årsredovisning för 2017 uppe under fliken "dokument"

Klotter natten till 29/4 2018

Natten till den 29/4 2018 har det klottrats på de båda soprummen bland annat och en del bilar har också blivit drabbade.

Klottret på föreningens byggnader har polisanmälts (tack till Petra Sidenvall för det). Skadegörelse på bilar anmäls personligen av ägaren. 
Det verkar som att färgen går att skrubba bort med såpa och vatten. 

Ny Facebook grupp

Gå med i vår grupp på Facebook. Sök på BRF Skogalundshöjden

Uppladdningar

Uppladdningar - Monday, February 1, 2016
  • Laddat upp senaste stadgarna
  • Laddat upp information om Gruppavtalet med comhem
  • Laddat upp Infobreven 2015
 read more ...