HSB Brf Skogalundshöjden Infobrev #2 2022

HSB Brf Skogalundshöjden Infobrev #2 2022

2022-06-05

Vi vill börja med att tacka alla som hade möjlighet att vara med på arbetsdagen. Vi fick mycket gjort även om det var lite slitsamt med all jord som vi fyllde på med i dom allmänna rabatterna.

Parkering
Det finns en gästparkering vid vändplan högst upp på gatan. På denna parkering kommer det fortsättningsvis endast gå att parkera 6 timmar.

På övriga gästparkeringar kan man maila styrelsen parkering@brfskogalundshojden.se om man behöver stå längre än 6 timmar.

Ange följande i mailet; regnr, vilken lägenhet som man besöker samt hur länge man planerar att parkera. Vi tillämpar tyst acceptans, vilket innebär att om vi inte hör av oss så är parkeringen ok.

Det är parkeringsförbud längs hela gatan, även i backen. Man får självklart stanna för i- och urlastning. Undantag är besökare med parkeringstillstånd för rörelsehindrad som får parkera på gångstråket med p-skiva i 6 timmar.

Fastighetsförvaltning
All felanmälan på fastigheten (inkl. värme och vatten) görs till HSB Kund- och medlemsservice 010-442 11 00. Man ska inte maila styrelsen eller skriva på Facebook gruppen.

Komposter
Det finns nu tre komposter i området. En framför hus 44 i skogspartiet, en bakom stora soprummet/elhuset samt en längst upp på gatan vid lekplatsen. Det finns anvisningar hur man sköter komposten på plats.

Skötsel av gräsmattor och rabatter
Företaget Mark och Miljö som sköter våra allmänna ytor kommer varannan vecka på onsdagar. Har ni möjlighet får ni gärna plocka undan eventuella trädgårdsmöbler.                                                              

Torka av fönsterbleck
Det finns fönsterbleck som inte är rengjorda på länge, vi påminner om att torka av dessa för att hålla husen i bra skick.

Inför semestertider
Ha gärna lite uppsikt och grannsamverkan för att undvika inbrott i sommar.

Mailadresser
Anmäl gärna din mailadress på vår hemsida under ”medlemsinformation” om du vill ha nyhetsbrevet via mail.

Vi önskar er alla en glad och härlig sommar!

Hälsningar från styrelsen
Fredrik, Inga-Lill, Jesper, Christina, Kristoffer och Maria

Kommentarer är stängda.