BRF Skogalundshöjden, Nyhetsbrev #2, 2024

BRF Skogalundshöjden, Nyhetsbrev #2, 2024

BRF Skogalundshöjden, Nyhetsbrev #2, 2024-03-12

Arbetsdag 18 maj 2024 klockan 10
Arbetsdagen är planerad till lördagen den 18 maj. Vi hjälps åt med diverse vårstädning. När vi är klara blir det vår traditionella korvgrillning där vi kan lära känna grannarna lite mer, vilket brukar vara väldigt trevligt.

Stämma 30 maj 2024 klockan 19
Boka redan nu in datumet för stämman i år. Vi kommer att vara i Brf Skogalundsklippans föreningslokal, Skogalundsklippan 20 D. Kallelse kommer senare.

Motioner 31 mars, 2024
Motioner ska vara inne senast 31 mars. Det går bra att mejla styrelsen@skogalundshojden.se eller lägga en lapp i styrelsens brevlåda i stora soprummet.

Gästparkering
Vi ber er/era gäster att maila parkering@skogalundshojden.se när ni parkerar mer än sex timmar på gästparkeringen. Gästparkeringen är till för tillfälliga besök, inte för en långvarig parkeringslösning.

Eluttag
Eluttagen på våra parkeringsplatser kan var upplåsta då många inte har nycklar till dessa elskåp. Man kan inte nyttja grannens el eftersom man loggar in på sin egen inloggning oavsett vilken stolpe man använder. Det är således ingen fara att barn tex kan skada sig eftersom man måste logga in för att elen ska vara tillgänglig.

Hälsningar Styrelsen

Inga-Lill, Fredrik, Jesper, Kristoffer, Maria och Christina

Kommentarer är stängda.