BRF Skogalundshöjden, Nyhetsbrev #3, 2023

BRF Skogalundshöjden, Nyhetsbrev #3, 2023

Tack för en strålande insats på arbetsdagen! Vi lyckades skrapa och måla bort allt klotter på utsidan av planket, måla gungställningen, frakta bort alla grenar efter snöovädret i vintras, städa soprummen och mycket mer! Ju mer vi boende kan hjälpas åt mer desto mer kan vi hålla nere kostnaderna. Det är även ett trevligt sätt att lära känna sina grannar.

Kompletterande arbete
Trappan vid redskapsförrådet, på gaveln på stora soprummet, är tex trasig. Finns det någon händig i föreningen som vill hjälpa till att laga den? Kontakta isåfall gärna styrelsen så slipper vi anlita en snickare.

Parkering på gatan
Det är inte tillåtet att parkera på gatan. Det finns en gästparkering.

Hastighetsbegränsning
För allas säkerhet, särskilt våra barn i föreningen, har vi sänkt hastigheten på vår gata till 15 km/h.

Grannsamverkan
Nu väntar en härlig sommar. Ta hjälp av grannar när ni är bortresta för att undvika inbrott.

Vid fel i lägenheten
Felanmäl till HSB direkt vid eventuella fel i lägenheten, tel 010-442 11 00. Detta för att undvika större skador vilket både kan kosta föreningen och lägenhetens innehavare mycket pengar.

OVK-Obligatorisk ventilationskontroll
kommer ske under året. Vi återkommer med information om datum. Köksfläkten ska då vara rengjord om det inte är gjort nyligen. Detta åligger bostadsrättsinnehavaren och beskrivning finns på fläktmotorn. Vi har nyligen haft ett tillbud med en smutsig fläktmotor. Ni är välkomna att höra av er till styrelsen om ni har frågor.

Hälsningar från styrelsen
Fredrik, Inga-Lill, Jesper, Christina, Kristoffer och Maria       

Kommentarer är stängda.